БФХ ОРГАНИЗИРА НАЦИОНАЛНО СЪВЕЩАНИЕ НА ТРЕНЬОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ
Понеделник, 20 Юни 2022г. 11:37ч.

На 02 и 03 юли 2022г. /събота и неделя/ в Двореца на културата и спорта в град Варна ще се проведе национално съвещание на треньорите в България. На форума ще бъдат разгледани проблемите на треньорската професия, ще бъдат обсъдени системите за провеждане на Държавните първенства и турнири през сезон 2022/2023г. и ще бъдат наградени треньорите – медалисти от изминалите Държавни първенства. Участниците в съвещанието ще имат възможността да наблюдават и срещите от първият ден на Европейското първенство за младежи до 20 години. Една от тях е между българския национален отбор и състава на Латвия.

Във връзка с това всеки клуб трябва да излъчи по един треньор, който да присъства и представлява своето сдружение на този форум. Българска федерация по хандбал кани старши треньорите, чийто отбори са завоювали медали от Държавните първенства за:

  • Момчета и момичета до 11 години
  • Момчета и момичета до 12 години
  • Юноши и девойки младша възраст до 14 години
  • Юноши и девойки старша възраст до 16 години
  • Младежи и девойки до 19 години
  • „А“ РХГ мъже и жени

С цел оптимизацията на програмата, молим предложенията на клубовете да бъдат предварително обобщени по зони и изпратени в срок до 27.06.2022г. на имейла на федерацията Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

БФ Хандбал ще поеме разходите за настаняване и храна на всички представители, като в срок до 22.06.2022г. най-късно всеки клуб трябва да изпрати на имейла на федерацията Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. три имена , хандбален клуб и телефон за контакт на треньора. СЛЕД ИЗТИЧАНЕТО НА ТОЗИ СРОК БФ ХАНДБАЛ НЕ СЕ АНГАЖИРА С НАСТАНЯВАНЕТО !!!

ПРОГРАМА НА СЪВЕЩАНИЕТО

02 юли 2022г.
– след 14:00ч.      Настаняване в Хотел „Бриз 2“
– 18:00ч.               Мач България – Латвия

03 юли 2022г.
– 09:30ч. в конферентна зала на ДКС „Варна“ – Национално съвещание на треньорите