Заявки за Зонално първенство в зона Тракия за 2019/2010
Сряда, 11 Септември 2019г. 11:38ч.

 

Уважаеми  Президенти на клубове от зона Тракия ,

в началото сме на новата спортно-състезателна 2019/2020 г., затова приложено Ви изпращам имейл на адресът на Вашия клуб, някои от необходимите документи:

  1. Формена заявка за участие в Зоналните първенства.
  2. Картотечен списък.
  3. Тимов лист.

Моля в срок до 20 септември 2019г. /петък/ да попълните и изпратите на имейла на зоната Заявки за участие в Зоналните първенства!

За съжаление Наредбата за провеждане на първенства за 2019/2020г. все още не е готова и публикувана, затова Указанието, което всяка година изготвяхме за Вас, ще Ви се изпрати на по-късен етап.

ВАЖНО: Свикване на Общо отчетно годишно събрание на ЗХС’’Тракия’’ ще бъде на 29 септември /неделя/ 2019г. от 11,00ч. в сп. зала ’’В. Даскалов’’ гр. Хасково.

Забележка: Всички необходими документи можете да намерите и на сайта в раздел ''документи''!

Това са имейл адресите на клубовете от зоната: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.