Промени в УС на ЗХС и наложени наказания
Вторник, 06 Декември 2011г. 10:45ч.

На съвместно заседание на УС и ДК на ЗХС''Тракия'' проведено на 04.12.11 г. , след разглеждане Докладните на Н. Добрев и обясненията на В. Даскалов бяха взети следните решения:

  1. За да бъде спазен чл.13.6.2 от Устройствения правилник на ЗСХ, който гласи, че членове на Контролния съвет не могат да участват в други ръководни органи на ЗСХ, и след подадените оставки на М. Стаматова и Д. Станков като членове на УС, същите бяха освободени от състава на УС. На тяхно място бяха избрани Георги Атанасов - ХК''Панагюрище'' и Пею Узунов - Председател на ЗСКХ от Бургас/ временно до провеждането на ОС на ЗСХ/.
  2. На подалият оставка Д.Станков като Председател на КС бе избрана Марияна Стаматова  и като нов член Йордан Халаджов - Пловдив / временно до провеждане на ОС на ЗСХ/.
  3. За инцидента на срещата от турнира за Ж-13 г. на 26.11.11г. в гр.Хасково бяха наложени следните наказания:
  • Водача на ХК ''Фрегата'' - Никола Добрев със глоба от 100 лв. и без право да присъства на резервната пейка на отбора си за две срещи.
  • На съдиите Руско Стоянов, Константин Костадинов и делегата Вълчо Даскалов с лишаване от права за един месец считано от 05.12.2011 г.
  • Срещата на Ж 13 г. ''Хасково - Фрегата'' , прекратена в 29 мин. и 36 с. при резултат 5:9, да се доиграе на следващия турнир.