Важно съобщение за всички ХК
Вторник, 22 Ноември 2011г. 12:17ч.

Напомням на всички Президенти на ХК, че са задължени да застраховат всички състезатели/ки, треньори и ръководители, които пътуват с отборите!

Също така напомням и за следните крайни срокове, които трябва да спазват:

30 ноември 2011 г.краен срок за подаване на заявки за домакинство на Държавните финали за подрастващи с приложена оферта, включваща стойност на нощувка, състояние на спортна база (зала, игрище), комуникации  между местата за настаняване, хранене и игра, както и други подробности, свързани с организацията на състезанията,  се подават най-късно до (виж Нар.- чл.14.2.3.1).


30 ноември 2011г.краен срок за подаване на заявка за участие в турнир „Купа България” за мъже и жени. В турнирите задължително участват отборите от НЛХ – мъже и жени, както и всички желаещи отбори от ХК.

 

 30 ноември 2011 г. – краен срок за подаване на заявка за участие в турнир „Купа България-БФХ” за юноши и девойки младша и старша възраст. Участват по право първите отбори от временното класиране за юноши/девойки старша и младша възраст в четирите зони, както и отбори от ХК в страната – всички след подадена заявка. В същия срок се подават и заявките за домакинство на турнирите.

 

 30 ноември 2011 г. – краен срок за подаване на заявка за участие в турнир „Купа България-БФХ” за кадети и кадетки. Участват по право първите отбори от временното класиране за юноши/девойки старша и младша възраст в четирите зони, както и отбори от ХК в страната – всички след подадена заявка. В същия срок се подават и заявките за домакинство на турнирите.

В. Даскалов